Nieuws

Omegasport

1 day 23 hours ago

Livestream Shin EK Zweden (voor zaterdag).

Omegasport

2 days 45 minutes ago

Het team van Shinkyokushin Nederland is gearriveerd in Zweden, samen met de 2 officials.
Wij wensen dit topteam enorm veel succes! Geniet en maak herinneringen!
European Championships Shinkyokushin 2023, Adults.

Omegasport

2 days 2 hours ago

Sempai Kaylee de Kreij en Sempai Chesron Schot trainen zoals je hier kunt zien al van jongs af aan karate bij OMEGASPORT. Nu zijn zij beiden instructeur van de Omegasport Karatekids.

Ze hebben een dikke 10 jaar over hun zwarte band gedaan. Alle twee meedraaiend in het internationale circuit. En titels behaald in kata en kumite. Al aardig wat van Europa en de karatewereld gezien. Op internationale kampen les gehad van en getraind met huidige Europese en wereldtop. Scheidsrechter op toernooien. Coach op toernooien. Kaylee is voorzitter van de jeugdcommissie. Beiden vinden verdieping in het karate door les te geven en hun kennis te delen.

Morgen staan ze beiden op de mat op het European Karate Championship Adults in Gothenburg Sweden. Kaylee zal deelnemen aan het Kata (stijlvormen) onderdeel en Chesron aan het onderdeel Kumite.

Met gepaste trots wensen wij ze succes!
Osu.

Omegasport

4 days 2 hours ago

1-4 > European Karate Championship Adults Gothenburg Sweden

Omegasport karateka Kaylee de Kreij, Chesron Schot en Melissa Schild stappen 1 april in Zweden de EK mat op voor volwassenen. Dat is best bijzonder want de NSKO (Shinkyokushin Karate Nederland ) selecteerde deze 3 deelnemers uit de 15 aangesloten dojo om mee te doen aan het European Karate Championship Adults Gothenburg Sweden.

Daarbovenop is je karatecarrière vanuit de jeugd in volwassenheid voortzetten uitdagend. Het kost een hoop tijd, geld en energie, terwijl winnen niet meer vanzelfsprekend is.

De omvang, de kwaliteit, het grote aantal categorie A deelnemers en de grote poules in het vergelijk met andere EK’s maakt de EK’s van de Shinkyokushin zwaar.

De sportieve inzet van de karateka, het uitgekiende programma van trainingen en wedstrijden en de vernieuwde bondsstructuur met verbrede inzet op competitie en selectie zorgen voor een verbeterd perspectief en dat werpt zijn vruchten af.

Tristan Thiele gaat al 14 jaar als bondscoach mee en dat is ook best bijzonder.

Het doel is eenvoudig, maar zeker niet makkelijk! We wensen ze allemaal veel succes!
Osu.

Omegasport

5 days 2 hours ago

EUROPEAN CHAMPIONSHIPS 1 APRIL 2023
-Gothenburg, Sweden-

Inzet, het programma van trainingen en wedstrijden en de vernieuwde bondsstructuur werpen ook voor Chesron Schot hun vruchten af. Chesron is door de bondscoach kumite geselecteerd om mee te doen met het volwassen EK in Zweden.

Dit seizoen deed Chesron mee aan het IFK Western European Championship Adults in Zevenbergen, het International Open de Bayeux 2022 Normandie France en het Open Frans Nationaal Kampioenschap Shinkyokushinkai Karate in Lille, France. Hiernaast deed hij mee aan de100-man kumite van sportschool Kihon in Zwijndrecht en volgde hij het Fight Seminar Copenhagen Denemarken.

De wedstrijden en extra trainingen zijn allemaal ter voorbereiding geweest op het Europese Kampioenschap Shinkyokushinkai Karate voor volwassenen. Dit grote evenement wordt aanstaande 1 april in Zweden gehouden.
We wensen hem veel succes!

Omegasport

1 week 2 days ago

15-4 Centrale bondstraining Shin

Omegasport

1 week 4 days ago

Mooi bericht van NSKO over Kaylee senpai haar deelname aan het aanstaande ek. Osu 😊👍🏻

EUROPEAN CHAMPIONSHIPS 1 APRIL 2023
-Gothenburg, Sweden-

Kaylee haar inzet, het programma van trainingen en wedstrijden en de vernieuwde bondsstructuur werpen hun vruchten af.
Kaylee is door de bondscoach kata geselecteerd om mee te doen met het volwassen EK in Zweden.

Kaylee draaide gisteren alweer haar 7e toernooi van dit seizoen. Daarvan haalde zij 6 keer de finaleronden en een aantal maal het podium waaronder 2e van Nederland en Open Belgische kampioen teamkata. De wedstrijden en extra trainingen zijn allemaal ter voorbereiding geweest op het Europese Kampioenschap Shinkyokushinkai Karate voor volwassenen. Dit grote evenement wordt aanstaande 1 april in Zweden gehouden.
We wensen haar veel succes!

Omegasport

1 week 5 days ago

1970'er jaren Karate Baka Ichidai - Wie wil er geen Karate Meester zijn?

Omegasport

2 weeks 1 day ago

18/3 laat Kaylee de Kreij voor Omegasport haar mooiste kata zien op het Open Belgisch Kata Kampioenschap 2023 van de BKU (Belgische Kyokushin Union) in Kapellen België. Kata’s zijn de stijlvormen van karate waarbij coördinatie, explosiviteit en ritme belangrijke elementen zijn. Kaylee is één van een kleine groep Nederlandse vol contact karate dames die op internationaal niveau meedoen aan wedstrijden in kata.

Heel veel succes Kaylee!
Osu!

Omegasport

2 weeks 6 days ago

12-3 Kaylee de Kreij is vandaag Open Belgisch Kampioen teamkata geworden in La Louviere. Kaylee liep in team met twee Belgische internationals Shanty Jacobs en Elise Notelé.

In drie ronden wisten zij het van 6 andere katateams te winnen.

Bij het individuele kata greep Kaylee naast het podium in een poule van 11 dames van Europees niveau. Het was een toptoernooi.

Osu!